طرز تهیه کباب کوبیده خانگی خوشمزه و مجلسی آبدار
کباب کوبیده یکی از غذا های اصل ایران است. غیر ممکن است که ایرانی باشی و این ترکیب جذاب را امتحان نکرده باشی. گوشت قرمز دارای ویتامین هایی از جمله: B1 ،B2 ،B12 ،B6 ،C ،D و املاح معدنی می باشد. کباب کوبیده ؛ این غذای اصیل از قدیم ایام به همراه دوغ و ریحان تازه در کنار چلوی کره ای سرو می شده است. دراین مطلب که از وب سایت سلام دنیا گرفته شده است، قصد داریم تا طرز تهیه کباب کوبیده را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای کباب کوبیده
گوشت (متناسب با فرمول گفته شده) 1 کیلو
پیاز بزرگ 2 عدد
گوجه 8 عدد
نمک، فلفل، زعفران به میزان لازم
سماق 1 قاشق غذاخوری
دستور پخت کباب کوبیده خانگی |
دستور پخت کباب کوبیده
1. طرز تهیه کباب کوبیده آبدار رستورانی
گوشت را به همراه دنبه با چرخ گوشتی که تیغه تیزی دارد 3 مرتبه چرخ می کنیم. پیاز را رنده کرده آب آن را داخل صافی جدا کرده و به گوشت می افزاییم. نمک، فلفل، سماق، زعفران را به گوشت می افزاییم و گوشت را کاملا ورز می دهیم حالا گوشت را تا زمان به سیخ کشیدن داخل یخچال می گذاریم.
2. تهیه کباب کوبیده خانگی
گوشت را از یخچال خارج کرده و سیخ کباب کوبیده را با آب کمی نمدار می کنیم. سپس مقداری از گوشت به اندازه یک پرتقال کوچک برداشته و به سیخ می کشیم با انگشت لقمه کرده و گوشت سر و ته سیخ را کمی فشرده می کنیم. سپس داخل یخچال 1 ساعت استراحت می دهیم.
3. طبخ کباب کوبیده خوشمزه در خانه
زغال ها باید از آتش افتاده و قرمز شده باشند. حالا روی منقل گذاشته و دو سمت آن را همزمان می پزیم تا گوشت ما از روی سیخ ریزش نکند و کاملا مغز پخت شود. و با برنج ایرانی کره ای نوش جان کنید.
Comments
Post a Comment