طرز تهیه مربای شکوفه بهار نارنج خوشمزه و خوش عطر خانگی به دستوری ساده
مربای بهار نارنج تهیه شده از شکوفه های درخت پرتقال، لیمو و نارنج تهیه می کنند. این شکوفه های سفید و زیبا عطری از بهشت به همراه خود دارند و بسیار پر فایده و مغذی می باشند. و به صورت شربت یا مربا و هم به صورت دمنوش بهار نارنج قابل استفاده هستند. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه مربای بهار نارنج را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای مربای بهار نارنج
- شکوفه بهار نارنج 250 گرم
- شکر 500 گرم
- آب 2 پیمانه
- آبلیمو 1/4 قاشق چایخوری
دستور پخت مربای بهار نارنج با گل تازه خوشمزه در خانه
1. طرز تهیه مربای بهار نارنج خانگی خوشمزه و خوشرنگ
مرحله اول آماده سازی بهار نارنج: ابتدا شکوفه ها را می شوییم تا گردو خاکی روی آن نباشد. حالا بهار نارنج را داخل کاسه بزرگی ریخته و روی آن آب بریزید و در جای خنک قرار دهید، به مدت 4 روز در این مدت هم روزی چندین بار آب بهار نارنج را عوض کنید.
2. مرحله دوم: آماده سازی شهد
داخل قابلمه لعابی شکر و آب را مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا از دور ظرف جوشیدن شربت را ببینیم و شهد غلیظ شود بعد از روی حرارت برمی داریم تا خنک شود.
3. مرحله سوم: افزودن بهار نارنج
بهار نارنج را در روز چهارم آبکش کرده و داخل شهد آماده شده می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا کاملا مربا جا بیفتد. این مرحله با کمترین درجه حرارت به مدت 90 دقیقه زمان می برد.
4. مرحله آخر: افزودن آبلیمو
در این مرحله آبلیمو را افزوده و بعد از 15 دقیقه از روی حرارت بردارید و با نان و خامه نوش جان کنید.
نکات و فوت و فن تهیه مربای بهار نارنج خانگی
- این مربا را با بهار نارنج نوبرانه بهار تهیه کنید، عطر و طعم بسیار متفاوتی خواهد داشت.
- دلیل اینکه شهد و بهار نارنج هر دو سرد هستند این است که شکوفه ها چرکیده نشوند.
- اگر زمان نداشتید برای خیس کردن بهار نارنج می توانید 4 مرتبه بهار نارنج را بجوشانید و آبکش کنید که با این کار از مواد مغذی آن کاسته می شود.
منبع: سایت سلام دنیا
Comments
Post a Comment