طرز تهیه اسنک کالباس خانگی ساده و فوق العاده خوشمزه بدون پنیر پیتزا در ساندویچ ساز
مواد لازم برای اسنک کالباس
- کالباس 16 ورق
- سس مایونز 4 قاشق غذا خوری
- خیار شور 4 عدد
- گوجه گیلاسی 8 عدد
- کاهو 4 برگ
- فلفل قرمز و آویشن به میزان لازم
دستور پخت اسنک کالباس بدون پنیر پیتزا
1. طرز تهیه اسنک کالباس خانگی خوشمزه
مرحله اول آماده سازی مواد اولیه: ابتدا ورق های کالباس را به سایز نان برش می دهیم. خیار شور و گوجه را به صورت حلقه ای برش می دهیم. کاهو را نیز به اندازه نان تست برش می زنیم.
2. مرحله دوم: آماده سازی نان تست
ابتدا به سس مایونز کمی فلفل و آویشن بیفزایید و روی نان های تست را کاملا به این سس آغشته کنید.
3. مرحله سوم: افزودن کالباس
حالا روی یک لایه نان دو ورق کالباس بگذارید.
4. مرحله چهارم: افزودن گوجه و خیار شور
گوجه و خیار شور را روی کالباس بچینید و در نهایت یک لایه کاهو بگذارید و دوباره دو ورق کالباس گذاشته و لایه دوم نان را روی اسنک بگذارید.
5. مرحله آخر: سرو اسنک
کمی اسنک را با دست فشار دهید تا منسجم شود. حالا اسنک را داخل دستگاه ساندیچ ساز بگذارید و اجازه دهید تا کاملا نان برشته شود و در کنار انواع سس نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه اسنک کالباس
- یکی از ادویه های بسیار سازگار با این اسنک آویشن می باشد.
- در صورت تمایل از لایه خیار شور نازک شده هم داخل اسنک می توانید استفاده کنید.
- سعی کنید از نان هایی با برش های نازک تر استفاده کنید در غیر این صورت حاشیه نان را برش دهید.
- نوع کالباس استفاده شده کاملا مطابق میل شما می باشد.
Comments
Post a Comment