طرز تهیه سیراب شیردان خانگی خوشمزه و لعاب دار به روش بازاری

 

سیرابی نوعی غذای بسیار مفید است که از امعاء و احشای داخل شکم گاو و گوسفند تهیه می شود و که به نام خوراک سیراب شیران در عموم جا افتاده است. سیرابی به دلیل اینکه محتویات شکمی داخل آن است دارای بوی نامطبوعی می باشد و باید با دقت کامل شسته و تمیز شود. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه سیرابی خانگی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای سیرابی
  • سیرابی 1 دست
  • پیاز 2 عدد
  • سیر 2 حبه
  • نمک، فلفل، زرد چوبه و چوب دارچین به میزان لازم
  • چاشنی مورد نیاز برای سیرابی -
  • سیر رنده شده به میزان لازم
  • سرکه به میزان لازم

دستور پخت سیرابی لعاب دار خانگی خوشمزه 

طرز تهیه سیرابی خانگی | سلام دنیا



1. طرز تهیه سیرابی لعاب دار خانگی

مرحله اول تمیز کردن سیرابی: باید به بهترین شکل ممکن شسته و پاک شود و در نهایت به رنگ شفاف و صورتی برسد و آماده پخت شود.

2. مرحله دوم: پخت سیرابی

داخل قابلمه مناسبی پیاز و سیر نگینی شده را می ریزیم و به آن فلفل، زرد چوبه و چوب دارچین می افزاییم.

3. مرحله سوم: افزودن سیرابی

حالا سیرابی را به همراه آب یا عصاره گوشت داخل قابلمه ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود.


4. مرحله چهارم: افزودن چاشنی

سیرابی که کاملا نرم و لطیف شد نمک غذا را می افزاییم و اجازه می دهیم آب سیرابی تبخیر شود و به اندازه خود سیرابی باشد.

5. مرحله آخر: سرو سیرابی

سیر را رنده کرده و با سرکه مخلوط می کنیم و داخل کاسه ای می ریزیم. حالا سیرابی را داخل کاسه زیبایی ریخته و در کنار چاشنی و نان تازه نوش جان کنید.


منبع: سلام دنیا

Comments

Popular posts from this blog

طرز تهیه کیک آلبالو با شیر خوشمزه و مجلسی ساده خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی ساق عروس مازندرانی خوشمزه و فوق العاده در فر