طرز تهیه سیراب شیردان خانگی خوشمزه و لعاب دار به روش بازاری
سیرابی نوعی غذای بسیار مفید است که از امعاء و احشای داخل شکم گاو و گوسفند تهیه می شود و که به نام خوراک سیراب شیران در عموم جا افتاده است. سیرابی به دلیل اینکه محتویات شکمی داخل آن است دارای بوی نامطبوعی می باشد و باید با دقت کامل شسته و تمیز شود. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه سیرابی خانگی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای سیرابی
- سیرابی 1 دست
- پیاز 2 عدد
- سیر 2 حبه
- نمک، فلفل، زرد چوبه و چوب دارچین به میزان لازم
- چاشنی مورد نیاز برای سیرابی -
- سیر رنده شده به میزان لازم
- سرکه به میزان لازم
دستور پخت سیرابی لعاب دار خانگی خوشمزه
1. طرز تهیه سیرابی لعاب دار خانگی
مرحله اول تمیز کردن سیرابی: باید به بهترین شکل ممکن شسته و پاک شود و در نهایت به رنگ شفاف و صورتی برسد و آماده پخت شود.
2. مرحله دوم: پخت سیرابی
داخل قابلمه مناسبی پیاز و سیر نگینی شده را می ریزیم و به آن فلفل، زرد چوبه و چوب دارچین می افزاییم.
3. مرحله سوم: افزودن سیرابی
حالا سیرابی را به همراه آب یا عصاره گوشت داخل قابلمه ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود.
4. مرحله چهارم: افزودن چاشنی
سیرابی که کاملا نرم و لطیف شد نمک غذا را می افزاییم و اجازه می دهیم آب سیرابی تبخیر شود و به اندازه خود سیرابی باشد.
5. مرحله آخر: سرو سیرابی
سیر را رنده کرده و با سرکه مخلوط می کنیم و داخل کاسه ای می ریزیم. حالا سیرابی را داخل کاسه زیبایی ریخته و در کنار چاشنی و نان تازه نوش جان کنید.
منبع: سلام دنیا
Comments
Post a Comment