طرز تهیه فرنی برای نوزاد خوشمزه و مقوی با آرد برنج و شکر با نکات مهم تهیه فرنی کودک

فرنی نوعی دسر خوشمزه است و به کودکان پس از سن شش ماهگی نیز داده می شود. از سن شش ماهگی به بعد که نوزاد می تواند مواد غذایی به غیر از شیر مادر دریافت کند، فرنی یکی از بهترین و سالم ترین و مغذی ترین مواد غذایی است که می توانید برای کودک تهیه کنید. در این بخش آشپزی امروز  قصد داریم تا طرز تهیه فرنی برای نوزاد را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای فرنی با آرد برنج
  • آرد برنج 2 قاشق مربا خوری
  • شکر 1 قاشق مربا خوری
  • شیر پاستوریزه 120 میلی لیتر یا نصف لیوان

طرز تهیه فرنی برای نوزاد | سلام دنیا





 دستور پخت فرنی با آرد برنج برای نوزاد مرحله به مرحله

1. طرز تهیه فرنی آرد برنج برای نوزاد خوشمزه و مقوی


مرحله اول: ابتدا در یک قابلمه شیر را بجوشانید و سپس در جای خنک نگه دارید تا سرد شود.


2.مرحله دوم: افزودن آرد برنج و شکر

اکنون آرد برنج و شکر را به آرامی به شیر اضافه کنید.


3. مرحله سوم: قرار دادن فرنی روی گاز

آنها را بر روی حرارت شعله قرار داده و به طور مداوم هم بزنید تا قوام مورد نظر ایجاد شود. قوام ایجاد شده باید به شکلی باشد که فرنی از قاشق نریزد.


4. مرحله آخر: سرو فرنی برای نوزاد

با این دستور تهیه حدود 12 تا 15 قاشق فرنی تهیه می شود که هر گرم از آن در حدود یک سوم کیلوکالری انرژی می دهد.


نکات مهم و فوت و فن تهیه فرنی برای نوزاد

  • اگر کودکتان وزن مطلوبی دارد، نیازی نیست تا در هنگام تهیه فرنی به آن کره اضافه کنید. اما اگر کودکتان کمبود وزن دارد، می توانید در هنگام تهیه فرنی نصف قاشق مرباخوری کره یا روغن زیتون یا هر نوع روغن دیگری را به آن اضافه کنید.
  • پس از 8 ماهگی نوزاد می توانید این دستور فرنی را با آرد گندم یا نشاسته نیز تهیه کنید
  • اگر از شیرهای پاستوریزه و با ماندگاری طولانی استفاده می کنید، برای تهیه فرنی در ابتدا نیازی به جوشاندن شیر نیست. اما به طور کلی بهتر است جهت اطمینان از سالم بودن شیر این کار را انجام دهید
  • در صورت تمایل می توانید فرنی را با شیر خودتان نیز تهیه کنید. برای این منظور ابتدا آرد برنج و شکر را با آب بپزید. با این کار قوام بیشتری خواهد داشت. در روزهای اول که کودک تنها یک تا دو قاشق فرنی می خورد، می توانید بدون اینکه شیر به آن اضافه کنید، باقی مانده فرنی را در یخچال نگهداری کنید و هر زمان که کودک تمایل داشت، با شیر ترکیب کرده و به کودک بدهید.
  • برای بررسی سالم بودن شیر کافی است تا یک قاشق از شیر را بر روی شعله گاز قرار دهید. اگر شیر دلمه دلمه شد، فاسد شده است.
  • توصیه می شود از شیر تازه دوشیده شده دام ها برای تهیه فرنی برای کودک استفاده نکنید، زیرا نمی توان به سلامت دام ها اطمینان داشت و ممکن است کودک را در معرض ابتلا به بیماری های مختلف قرار دهید.

Comments

Popular posts from this blog

طرز تهیه سیراب شیردان خانگی خوشمزه و لعاب دار به روش بازاری

طرز تهیه کیک آلبالو با شیر خوشمزه و مجلسی ساده خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی ساق عروس مازندرانی خوشمزه و فوق العاده در فر