طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه و مجلسی کبابی
کشک بادمجان یک غذای اصیل ایرانی است. کشک و بادمجان هر کدام به صورت جداگانه دارای خواص بسیاری هستند حالا در کنار هم قرار گرفته اند یک ترکیب خوشمزه و پر فایده را به وجود آورده اند. كشك بادمجان در مناطق مختلف کشور پخته می شود. با این تفاوت که در برخی از مناطق كشك بادمجان كبابي و بعضی از كشك بادمجان سرخ شده درست می کنند. علاوه بر اینکه کشک بادمجان خاصیت آنتی بیوتیک دارد، همچنین حاوی ویتامین هایی نظیر A ،B1 ،B2 ،B3 ،B6 ،C ،E هست. در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه کشک بادمجان گیلانی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای کشک بادمجان
- بادمجان: 10 عدد
- پیاز: 3 عدد
- کشک: 100 گرم
- گردو: 5 عدد
- سیر: 4 حبه
- نعنا : 2 قاشق غذاخوری
- روغن، نمک، فلفل، زردچوبه، : به میزان لازم
دستور پخت کشک بادمجان
1. طرز تهیه کشک بادمجان کبابی
روی بادمجان ها را شکافی ایجاد کنید و روی زغال یا روی شعله گاز خانگی بگذارید تا کبابی شوند. بعد از اینکه کاملا کبابی شد از روی حرارت برداشته با دستکش پوست آن را جدا کرده و داخل ظرفی می گذاریم. سپس بادمجان ها را با گوشت کوب می کوبیم تا کاملا ریش ریش شود .
2.طرز تهیه مواد تزیین کشك بادمجان
ابتدا پیاز را پوست کنده به صورت خلالی برش داده و در روغن سرخ می کنیم تا کاملا رشته های طلایی و برشته داشته باشیم. نعنا را داخل مقداری روغن با نمک و زردچوبه تفت می دهیم در زمان کوتاه این کار را انجام می دهیم تا نعنا نسوزد و تلخ نشود. سیر را رنده ریز می کنیم و آن را در روغن به همراه زرد چوبه و روغن تفت می دهیم.
3. آماده سازی کشک
کشک را داخل شیر جوش ریخته و به مدت 20 دقیقه حرارت می دهیم.
4. طرز تهیه کشک بادمجان
ابتدا در تابه بزرگی روغن ریخته و بادمجان های آماده شده را به همراه نمک، فلفل، زردچوبه تفت می دهیم. بعد از گذشت 20 دقیقه نیمی از کشک، پیاز، نعنا و سیر را به بادمجان اضافه می کنیم به همراه نصف استکان آب جوشیده درب ظرف را می بندیم تا کاملا جا افتاده و به روغن بیوفتد سپس داخل ظرف مناسبی ریخته و با موادی که داریم و گردو تزیین می کنیم و در کنار سبزی خوردن فصل و نان تازه سرو می کنیم.
منبع: سلام دنیا
Comments
Post a Comment