طرز تهیه شیرینی ساق عروس مازندرانی خوشمزه و فوق العاده در فر
مواد لازم برای شیرینی ساق عروس
- آرد 300 گرم
- روغن 100 گرم
- پودرقند 30 گرم
- پودرهل 1/2 قاشق غذا خوری
- گلاب 1 قاشق غذا خوری
- پودر قند برای تزئین به میزان لازم
- گردو برای مغز شیرینی به میزان لازم
دستور پخت شیرینی ساق عروس
1. طرز تهیه شیرینی ساق عروس
ابتدا روغن را به همراه پودر قند و پودر هل آنقدر مخلوط می کنیم تا حجیم شده و بافتی کرمی پیدا کند.
2.مرحله دوم
حالا آرد و بیکینگ پودر را روی مواد الک کرده و ورز دهید تا به خمیری منسجم تبدیل شود که هنگام شکل دادن ترک نخورد حالا داخل نایلون گذاشته و در یخچال 1 ساعت استراحت دهید.
3. مرحله سوم
در این مرحله، تکه کوچکی از خمیر برداشته داخل دست پهن کنید و میان آن یک تکه گردو گذاشته خمیر را جمع می کنیم تا درز و ترکی روی شیرینی مشخص نباشد.
4. مرحله آخر تهیه شیرینی ساق عروس
شیرینی ها را داخل سینی مخصوص پخت شیرینی چیده و در فر گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم و به مدت 30 تا 40 دقیقه می پزیم بعد از گذشت این زمان چک می کنیم اگر شیرینی مغز پخت شده بود از فر خارج کرده و داخل پودر قند می غلتانیم و با پودرقند، پودر پسته و پودر گل سرخ تزیین و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه شیرینی ساق عروس
- آرد را برای این شیرینی لطیف می باید 3 بار الک کنید.
- برای مغز این شیرینی از آجیل های شور نشده دیگر مثل بادام، پسته، فندق پودر شده هم می توانید استفاده کنید.
منبع: salamdonya.com
Comments
Post a Comment